dilluns, 11 de juny del 2012

Anatomia en Realitat Augmentada


Volem presentar un projecte anomenat ‘Anatomia’, que ens arriba a través de la nova interfície de la Realitat Augmentada. Ha estat dissenyada per eDiamsistemas, que és una empresa que treballa amb el desenvolupament d’eines de marketing amb la Realitat Augmentada.   
A partir d’un document PDF, se’ns proporcionen uns marcadors amb els quals es pot veure tot l’esquelet o bé, el mateix però per parts. En aquest mateix document, hi ha una part explicativa de cada un dels ossos que podem identificar en l’holograma. Es podria considerar part d’un llibre de text com el que estem acostumats, però amb la diferència que podem visualitzar el que estem treballant en 3 dimensions. La qual cosa fa molt més atractiu i motivador tot aquest procés d’aprenentatge que pot normalment es pot fer molt feixuc.

És una  experiència que ens permet experimentar a través de la Realitat Augmentada, ja sigui amb el mateix ordinador o bé, a mitjançant altres dispositius, com ara tablets i mòbils que siguin iPhone o Android, descarregant-se una aplicació gratuïta.  Un aspecte que cal destacar és que des de la web,proporcionen un llibret informatiu on hi ha tota la informació necessària per utilitzar correctament aquesta aplicació.
  
Seria molt interessant que aquest projecte s’ampliés, és a dir que es tractés tot el que fa referència a anatomia,i no només es limités a l’esquelet humà. Perquè considero que pels alumnes els motivaria i aconseguirien un aprenentatge més significatiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada